Відбулося методичне об'єднання для вихователів дітей старшого дошкільного віку

23.11.2017 р. в дошкільному навчальному закладі № 9 відбулося методичне об'єднання для вихователів дітей старшого дошкільного віку на тему " Безпека життєдіяльності дитини – пріоритетний аспект роботи дошкільного закладу ".

Мета проведення: підвищення професійної компетентності педагогічних працівників з питань організації роботи щодо формування у дітей старшого дошкільного віку знань про основи безпеки життєдіяльності.

Завдання:

1.Ознайомити педагогів з нормативним та програмно-методичним забезпеченням організації навчально-виховного процесу з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності дітей дошкільного віку.

2. Актуалізувати знання вихователів з питань безпеки життєдіяльності, ознайомити з різними формами профілактичної роботи щодо формування у дошкільників безпечної поведінки у довкіллі.

3. Познайомити учасників РМО з системою роботи ДНЗ № 9 з формування у дітей розуміння цінності власного здоров’я, необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності

На методичному об'єднанні були присутні:

Методист методичного центру УО – О.О.Сальнікова

Керівник РМО – О.С.Нікітіна

Завідувач – О.П..Копилова

Вихователь-методист – В.М.Злобінець

Вихователі старших груп дошкільних закладів Холодногірського УО.

Учасники заслухали доповідь на тему «Безпека дитини в довкіллі», ознайомились з презентацією про систему роботи з формування у дошкільників знань про основи безпеки життєдіяльності та переглянули інтегроване заняття в старшій групі «Подорож юних пожежних».

Кiлькiсть переглядiв: 240